Nieuws

filmpje Krönnenzommer

Van Goosen te Pas Bouw uit Enschede hebben we dit mooie dronefilmpje ontvangen van de bouw bij Krönnensommer.

Lees meer »

Woonzorglokatie Krönnenzommer.

Woonzorglocatie Krönnenzommer is een gecombineerd woonzorgcentrum, prachtig gelegen in de bossen van Hellendoorn in Salland (ov). VAB Architecten & Adviseurs mocht hiervoor 38 zorgappartementen ontwerpen en een werkgebouw. De oplevering komt steeds dichterbij. De bouw wordt uitgevoerd door Goossen Te

Lees meer »

Bruggehoofd

In Raalte mochten we een complex ontwerpen met 8 appartementen. Bouwbedrijf Haase uit Rijssen heeft de uitvoering hiervan gedaan.

Lees meer »

RV terrein Rijssen

Op het voormalige terrein van VV Rijssen Vooruit wordt binnenkort gestart met de bouw van een prachtige woning, die VAB Architecten & Adviseurs mocht ontwerpen. De bouw wordt uitgevoerd door Haase Bouw.

Lees meer »

Woning te Rijssen

Deze woning te Rijssen aan de Piet-Heinstraat mochten wij onlangs ontwerpen. Bouwbedrijf Velten mocht deze bouwen.

Lees meer »

Ypelohof

https://www.tubantia.nl/wierden/eerste-schop-de-grond-in-voor-ypelohof-aan-rand-van-de-doorbraak-het-is-hier-nu-net-een-grote-bouwput~abb85f52/?fbclid=IwAR1W1tUGp0SZyScDoNphcTN3n2mc0KotjiBAzIFChzOu6xoeGBMDLTJiAQA  

Lees meer »

uitbreiding bedrijfshal

Wat doe je als je uit je jasje groeit? Juist! Uitbreiden. Voor een bedrijf in Nijverdal mochten we de tekeningen verzorgen voor de uitbreiding van hun bedrijfshal.

Lees meer »

Winterse plaatjes

Berdien Valk Fotografie heeft van een tweetal projecten, die wij mochten verzorgen, een paar prachtige winterse plaatjes gefotografeerd. Deze wilden we u niet onthouden. Het Overveen dag- en verblijfsrecreatie te Rijssen en recreatiewoning de Esch te Nijverdal.

Lees meer »

Nieuw paviljoen Korsakov patiënten ZorgAccent.

VAB mocht het ontwerp en de aanvraag omgevingsvergunning verzorgen voor het nieuwe paviljoen van Krönnenzommer te Hellendoorn. Wij zijn trots dat we hieraan mee mochten werken! https://www.tubantia.nl/hellendoorn/zorgaccent-bouwt-nieuw-paviljoen-voor-korsakovpatienten-in-de-bossen-bij-hellendoorn~a36b1263/

Lees meer »

Kerstvakantie

Vanaf 22 december is ons kantoor gesloten i.v.m. de feestdagen. Vanaf maandag 4 januari staan wij weer voor u klaar! Wij wensen u fijne feestdagen!

Lees meer »