Contact
X

Stuur ons een bericht

* = verplicht veld

Werkwijze

Elke opdracht is uniek

Architectuur is beleven. Werken met licht en ruimte, binnen de mogelijkheden van de locatie, de ontwerpopgave, bebouwingsvoorschriften, welstandseisen én het beschikbare budget. Daarnaast spelen culturele en sociaal-maatschappelijke ontwikkelingen een steeds grotere rol in ons architectonische bewustzijn. Door goed te luisteren naar uw wensen en doelmatig om te gaan met de middelen, vertalen wij uw doelstellingen naar een optimaal ontwerp.

Maximaal resultaat

Als Architectenbureau denken we mee binnen de regels, maar zoeken ook graag de grenzen op. Zo realiseren wij voor u, met onze werkwijze,  het maximale resultaat!

Kwaliteit voorop

Elk project realiseren wij met zorg, zodat het resultaat volledig beantwoord aan uw wensen. Niet alleen op het moment van oplevering maar ook in de toekomst. Daarom kiezen wij voor kwalitatief hoogwaardige materialen: duurzaam, energiezuinig en met een hoog afwerkingsniveau.

De uitvoering

Zodra u het schetsontwerp heeft goedgekeurd, komt het aan op een goede uitvoering. Om deze mogelijk te maken, verzorgen wij voor u:

  • de bestektekeningen
  • een bouwkostenraming voor een verantwoorde kostprijsvorming
  • constructieberekeningen
  • het aanvragen van een omgevingsvergunning (inclusief eventuele sloop-, kap- en milieuvergunningen).

Afhankelijk van uw wensen, kunnen wij onze dienstverlening uitbreiden met:

  • het uitwerken van het bestek en de voorwaarden waaronder het werk uitgevoerd moet worden
  • de aanbesteding en contractvorming
  • toezicht en de directievoering tijdens de bouw.

Betaalbare Architectuur

Bij de totstandkoming van een ontwerp is de ruimtelijke-  en esthetische kwaliteit leidend zonder uw budget uit het oog te verliezen. Kom gerust eens langs voor een vrijblijvend gesprek waarbij we goed inzicht kunnen verschaffen in de bouwtechnische mogelijkheden en in de totale kosten van uw Architectonische wensen!